O nama

Putovanje kroz vreme i prostor

M&M Militzer & Münch Srbija je za samo tri godine ostvarila izuzetan uspeh, uspostavivši saradnju sa vodećim evropskim kompanijama. Zahvaljujući iskustvu, znanju, trudu, posvećenosti, kao i razvijenoj logističkoj mreži, kompanija se pozicionirala kao lider na srpskom tržištu. Klijenti su to prepoznali, i u M&M- u vide ne samo profesionalce već i pouzdanog partnera na koga mogu da se oslone.
Kompanija M&M Express osnovana je 2022. godine u Beogradu, kao deo M&M Militzer & Münch Transport & Logistics d.o.o.
Veliki doprinos ekspaniziji kompanije i ubrzanom razvoju doprinose i vozila u sopstevnom vlasništu, što nam pruža mogućnost da možemo da garantujemo kvalitet, održivost, sigurnost i pozdanost. M&M vodi računa i o zaštiti životne sredine i podržava zeleno poslovanje, iz tog razloga vozila koriste CNG kao izvor prirodnog gasa. Primenom CNG sistema na vozilima, doprinosimo smanjenju emisije izduvnih gasova.
M&M Express je u stalnoj potrazi za rešenjima koja mogu da unaprede dostavu pošiljaka našim klijentima. To nam omogućava da ponudimo transparetnost i fleksibilnost. Naš moto je dostava u roku od 24 sata „od vrata do vrata“ na teritoriji Srbije.
Inovacije su deo našeg poslovanja. Naša automatizovana linija, koja se sastoji od pokretnih traka, sortirnice i liftova za podizanje robe u regale i mezanin je kapaciteta od 2000 kutija na sat. Kutije sa robom prolaze kroz skener, preko našeg softvera se unose u WMS i automatski raspoređuju na 25 izlaza podeljenih po zonama. Drugi deo robe automatski se diže u regale i sprema za dalju manipulaciju. Automatizacijom drastično povećavamo efikasnost, smanjujemo ljudske greške i povećavamo kapacitete.
Misija  Kompanija M&M Express teži da postavi novi standard kvaliteta kurirske usluge na tržištu Srbije. Uz mlad i motivisan tim, želimo da izgradimo trajne vrednosti stalnim unapređenjem usluga koje nudimo, razvijanjem mreže i održavanjem partnerskih odnosa sa našim klijentima. Vrednosti koje negujemo su pre svega profesionalnost, uvažavanje visokih etičkih normi i uzajamno poverenje sa našim klijentima.
Vizija
Naša Vizija je da postanemo sinonim za kvalitetnu uslugu, kreiramo nove trendove i standarde, kako u oblasti poslovanja, tako i u oblasti življenja.
Filozofija grupacije M&M Militzer & Münch Tamo gde smo vam potrebni. Na preko 100 lokacija u 32 zemlje, 1200 zaposlenih uvek ima pravi odgovor na vaše potrebe špedicije i logistike. Isporučujemo – sa individualno prilagođenim logističkim rešenjima vazdušnim, morskim ili drumskim putem. Za vas se bavimo i izazovnim multimodalnim projektnim transportom.